5 λόγοι για αγοράσεις ένα Scrunchie

 

5 λόγοι που τα Scrunchies είναι το must have αξεσουάρ!

Τα Scrunchies  ήρθαν  στην μόδα για να μείνουν. Για αυτό θα σας πω τώρα για τα οφέλη τους και γιατί είναι καλύτερα από τα κλασικά λαστιχάκια μαλλιών που χρησιμοποιούσαμε όλες!

1. Τα κλασικά λαστιχάκια, τραβάνε τις τρίχες όταν πιάνουμε τα μαλλιά μας.
Πόσες φορές σας έχεις συμβεί βγάζοντας το, να δείτε  τρίχες πάνω στο λαστιχάκι σας ;
Παρατηρήσαμε πως τα Scrunchies με υφασμάτινες υφές καταπολεμούν αυτό το πρόβλημα που αντιμετωπίζουμε σχεδόν όλες μας και ειδικά εμείς που έχουμε σγουρά μαλλιά.Οποιαδήποτε Scrunchies είναι καλύτερα διότι η τρίχα δεν έρχεται σε άμεση επαφή με το λάστιχο αλλά με το ύφασμα που προστατεύει το μαλλιά μας και έτσι λιγότερες τρίχες μένουν στο λαστιχάκι, βγάζοντας το!

2. Καλύτερη υγεία μαλλιών.Είχα την συνήθεια να τραβάω τα μαλλιά μου σε αλογοουρά, πολύ σφιχτά, και ας ξέρω πως δεν κάνει καλό. Δεν έχω πάντα τον χρόνο να φτιάχνω τα μαλλιά μου, οπότε το να τα πιάνω πίσω σφιχτά είναι εύκολο και κρατάει τα μαλλιά μου μακριά από το πρόσωπο μου. Τα Scrunchies , κρατάνε τα μαλλιά μου σταθερά σε σημείο που δεν με πονάει το κεφάλι μου και ξέρω πως παραμένουν σταθερά, χωρίς να τους ασκώ έξτρα πίεση. Τα Scrunchies είναι η καλύτερη λύση για όλους τους τύπους μαλλιών.

3. Άνεση.Εφόσον τα Scrunchies κρατάνε τα μαλλιά μου σταθερά στην αλογοουρά, σφιχτά όλη μέρα, δεν μου προκαλεί πονοκέφαλο και δεν τραυματίζω και το κρανίο μου. Οπότε μου προσφέρει μεγάλη άνεση. Όταν το Scrunchies είναι άνετα και όμορφα, τότε είσαι διπλά κερδισμένη. Δεν χρειάζεται πια να χρησιμοποιείς τα κλασικά λαστιχάκια για να κρατάνε τα μαλλιά σου σταθερά και έτσι προστατεύεις και το κρανίο σου από πόνους και απώλεια μαλλιών.

4. Τα κλασικά λαστιχάκια είναι απλώς βαρετά!Εύχομαι να είχαν έρθει στη μόδα πιο νωρίς. Είναι τόσο βολικά και καθόλου βαρετά έστω και σαν αξεσουάρ στον καρπό σου. Λατρεύω να τα συνδυάζω με τα ρούχα που θα φορέσω και να κάνω πιο ενδιαφέρον το στυλ μου. Για παράδειγμα, μπορεί να διαλέξω μαύρα ρούχα και ένα σκραντσι animal print. Ή να διαλέξω κοσμήματα ίδιο χρώμα με το σκραντσι μου! Υπαρχουν τόσες πολλές παιχνιδιάρικες επιλογές που σου φτιάχνουν το κέφι καθώς ετοιμάζεσαι για μια έξοδο.

5. Τα Scrunchies είναι καλύτερα και σε χαμηλές αλογοουρές ή ψηλά buns καθώς αυτός είναι ένας τρόπος να βοηθήσεις τα μαλλιά σου να είναι πιο ανάλαφρα και όχι τραβηγμένα συνεχώς. Τα τελευταία χρόνια από τότε που άνοιξα την εταιρία μου αντικατέστησα αυτή την συνήθεια πολλών ετών, χρησιμοποιώντας τα μαύρα, λεπτά λαστιχάκια και τα αντικατέστησα με τα Scrunchies και το ίδιο έκανα και στην κόρη μου! Δοκιμάζω διάφορα στυλ ώστε να σταματήσω να έχω μόνο ένα χτένισμα το οποίο δεν έκανε καλό στην υγεία των μαλλιών μου.

Για να κλείσω, τα Scrunchies είναι το καλύτερο δώρο που μπορείς να κάνεις στον εαυτό σου, καθώς προστατεύει από το σπάσιμο, στην τριχόπτωση, μειώνει τους πονοκεφάλους από το σφιχτό πιάσιμο των μαλλιών και παράλληλα βοηθάει στο να κάνεις πιο ενδιαφέροντα χτενίσματα! 

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *