Πως Ξεκίνησαν όλα

Καλησπέρα σας,

Ονομάζομαι Αλίνα Παπαλεξανδράτου και είμαι η δημιουργός της φίρμας “Honolulu Headbands”.

Είμαι παντρεμένη και έχω δυο παιδιά, τον Στέλιο που είναι εννιά χρονών και την Ευγενία που είναι πέντε χρονών.

Έχω σπουδάσει παιδαγωγικά και ασκώ το επάγγελμα της παιδαγωγού από το 2007. Λατρεύω τα παιδιά και κατ’ επέκταση, την παιδική μόδα. Πάντα μου άρεσε να παρατηρώ τα παιδάκια που είναι όμορφα ντυμένα και φοράνε προσεγμένα αξεσουάρ μαλλιών.

Όταν γέννησα την κόρη μου, ξεκίνησα να ψάχνω την τέλεια κορδέλα για εκείνη. Ήθελα να είναι κομψή και ταυτόχρονα φιλική προς το δερματάκι της. Δυστυχώς στην αγορά δεν έβρισκα αυτό που ζητούσα και γι’ αυτό  αποφάσισα να φτιάξω μόνη μου κορδέλες από μαλακά υφάσματα με μεγάλη ποικιλία στους χρωματισμούς και τα σχέδια. Έτσι, το 2017 ξεκίνησαν τα “Honolulu Headbands”.

Επειδή ήθελα να μεγαλώνω τα παιδιά μου χωρίς εξωτερική βοήθεια, επέλεξα να δημιουργήσω έναν χώρο μέσα στο σπίτι μας, οπότε τα απογεύματα δουλεύουμε όλοι παρέα.

Αρκετά υφάσματα τα προμηθεύομαι από την Αμερική και θα παρατηρήσετε ότι είναι απίστευτα μαλακά και έχουν πολύ ωραίους χρωματισμούς. Αυτός είναι και ένας λόγος που τα σχέδια μας ανανεώνονται γρήγορα.

Μέσω του blog μου θα σας μιλάω για πράγματα που αφορούν μια εργαζομένη μητέρα που πάθος της είναι να δημιουργεί και να εξελίσσεται, χωρίς να απουσιάζει από την οικογένειά της.

Περιμένω σχόλια σας.

Φιλικά,

Αλίνα

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *